Snäll trea

Vilken tjej vi har här hemma. Hon äter och sover och gör inte mycket väsen av sig. Hon sover bra på nätterna och de gånger vi vaknar gör vi det med finess, vi äter och somnar sedan bredvid varandra.

ALLT det här kommer att ändra sig, för som trebarnsmamma vet jag att rutiner och beteende ändrar sig. HELA TIDEN. Men just nu när allt är nytt och lite shaky med två storasystrar och vardagen som ska funka är jag mycket tacksam över att lilltjejen är så följsam.

Några ambitioner om att ha det på ett speciellt sätt finns inte för mig den här gången. Alls. Om hon sover bäst bredvid mig i sängen så får hon göra det. Och om hon vill äta mest hela tiden eller varannan timma så låter jag henne styra helt och hållet. Det är upp till hur hon vill ha det och jag försöker bara anpassa mig så gott jag kan.

Nu ska vi äta vidare och se till att storasystrarna kommer iväg till förskolan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s