En väntans helg

Nu är det nära, det märks och känns. Natten mellan torsdag och fredag var jag vaken i stort sett hela natten och väntade på värken som skulle ge oss klartecken. Men den uteblev och även om allt var stelt och ömt under morgonen och egentligen hela dagen så blev det aldrig något mer.

Lite snopen bestämde jag mig för att ge mig iväg till min frukostdate Zehra för att träna tyska och dricka en god kopp kaffe med henne innan hon skulle börja jobba.

Resten av helgen har vi mest gått och känt efter, väntat och varit förberedda. Men inget! Så här sitter jag fortfarande som 2 i 1 och dricker mitt morgonkaffe och äter smörgås. Tack och lov med Micke över bordet som har möjlighet att jobba hemifrån idag.

Trots väntans tider har vi haft en mysig helg med tjejerna. Det har byggts lego, väldigt mycket lego.

Och jag tror inte att det har varit så särskilt tråkigt för Micke. Varje gång det varit dags att plocka undan alla hundra legobitar har de fastnat i ett nytt bygge.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s