A girly day

Igår, på självaste Alla hjärtans dag, då vi började dagen mindre bra med en diskussion om mössor som inte passade och ja, ni vet, stressade morgnar när man bara INTE vill diskutera ALLT, fick jag väldigt dåligt samvete när jag kände att jag kunde haft lite större förståelse för dessa utbrott och avigsidor just nu.

Därför åkte jag förbi förskolan på väg till ännu (!) en baby/mage-kontroll och föreslog frukost (som idag) på tumanhand med Judit. Gissa om hon blev glad! Och till på köpet fick jag en Alla hjärtans dag-teckning när hon kom hem på eftermiddagen. Det mildrade ju förstås inte mitt dåliga samvete som jag under dagen nästan blivit av med …

En väldigt talande teckning om vad min älskade Judit värdesätter i livet …! Så varför, varför gör vi inte det här oftare?

Och visst är hon väl ändå otroligt duktig för att bara vara fem år och kunna rita sittande figurer med detaljer som cupcakes och kaffekoppar?! Eller tycker man alltid det om sina egna bar? ☺️

Precis som planerat cyklade vi till Judits önskemål om kafé medan Micke och Meg promenerade iväg hand i hand till Ibms. Win win, utvärderade morgonen till med två väldigt glada barn som fick egentid med varsin av oss. Så vad sjutton gör vi sen, med tre? 🤭

Judit och jag fick en jättemysig morgon med äggröra, croissanter och jordgubbsmarmelad samtidigt som vi ritade och färglade teckningar.

Nu ligger jag och tar igen mig på sängen. Sammandragningar kommer och går och vi önskar ju att hon därinne kan stanna där hon är tills svärmor Eva kommer ner nästa vecka.

Och såhär ser jag nu ut i v. 39. Stor men fullt hanterligt. Jag har alltid njutit av att ha den där kulan på magen och snart är den borta …, till och med för alltid … Lite sorgligt, men någon gång får det vara nog i barnproducerandet. Nu väntar och längtar bi efter lilla ”Marta” som Judit bestämt hävdar att hon ska heta (och som det inte kommer att bli). Värre småländskt ”r” får man leta efter.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s