Fina vänner

Det blev av! Äntligen. Det var ett tag sen jag ordnade frukost pga främst sjukdomar men också juluppehållet. I morse bjöd jag dock in vänner och mammor från både Megs och Judits grupp och också tre svenska tjejer som jag börjat umgås med. Vi blev allt som allt 9 pers runt frukostbordet. Kul!

Eftersom vi råkar bo väldigt nära skolan gissar jag att det är mycket därför som uppslutningen av folk blir så bra. Och vilka vänner jag har! Den ena efter den andra droppar in med gåvor, fast jag gör klart att de inte får komma hit om de fortsätter ta med sig saker. Något väldigt oväntat men jätteuppskattat var den här fina bodyn till lilltjejen. Så fin och så i min smak! Tuff och lite halvkaxig, precis som donnan i magen … gissar jag.

Och som pricken över i:et kommer Izla hit med en hembakad URGOD kanellängd. Ojojoj, mina tyskfödda vänner fick ju självaste ”smakdåndimpen”. Och så lite chiapudding och vitaminshot på det. Jag tror de var nöjda.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s