Vår helg i bilder

Vi gör inte många knop. Men vi umgås och myser ihop, och någonstans njuter lite extra av att fortfarande kunna vara rätt flexibla och ha en förhållandevis enkel tillvaro. Vi vet vad som väntar. Blöjbyten, amning, tider att anpassa sig till, sömnlösa nätter … och ett alldeles fantastiskt litet nytt liv att lära känna. Men till dess njuter vi faktiskt av att bara vara VI fyra. Friska och någorlunda pigga i vabruarimånaden.

Igår vaknade jag och barnen upp till en ljuvlig doft av nybakade frukostfrallor – Mickes kalljästa frallor med chiafrön och linfrön. Inte dumma någonstans!

Efter en lagom skön dag med cykling in till stan på förmiddagen och storhandling med bil på eftermiddagen fortsatte han att glänsa. En ugnsbakad bacon- och pastarulle fylld med kyckling och mozzarella och en alldeles gudomlig sås till det.

Idag har vi en extremt lugn dag här hemma med legobygge, semmelbullebak och ”skruva ihop barnstols”-aktivitet. Efter lunch när nu vi, Micke och jag, har parkerat oss på sängen leker tjejerna frisör (obs! ff i sina pyjamaser):

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s