Mysdag

Jag ville och orkade inte stressa iväg till förskolan med tjejerna imorse även om de hade kunnat gå. Men efter den bedrövliga veckan som gått är jag också lite ”harig” och rädd att ett bakslag ska nå oss. Så en dag till hemma, bara en.

Och sen är det ju faktiskt rätt mysigt att kunna umgås tillsammans, friska och pigga. Efter frukost klädde vi oss och cyklade ner till Skyline Plaza för att äta lunch. (Vi hade liksom inget att äta hemma.)

De här tjejerna, man slutar aldrig att förvånas. De vräkte i sig vårrullar och kycklingspett och ville att jag skulle hämta fler. Vårrullar?! Senast igår hade vi en liten diskussion med äldsta tjejen om hur viktigt det är att peta i sig mer även om man inte är jättehungrig. Och så idag älskar hon vårrullar – med mycket grönt i som igår var ”livsfarligt”.

Nu ska vi snart ut och prova Megs nya cykel igen. Wish us luck!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s