Vid liv igen

Vilken vecka! Maginfluensa och en hosta med snuva från … Usch! Tre av fyra har nu spytt i omgångar sen två veckor tillbaka. På det kom Megs hosta, värre någonsin. Innan maginfluensan satte igång hade vi tre nätter på raken då vi i princip satt bredvid Meg hela nätterna, bara för att rädda situationen innan hostan blev så illa att hon kräktes pga hostan.

Och så jag som dök i denna skitsjuka till maginfluensa, med lilltjejen i magen som inte växer till sig som genomsnittsbarnet i samma vecka. Nu är det nog ingen större fara efter alla extrakontroller men toppen var det ju inte precis att inte kunna äta och ge henne den näring som hon så mycket behöver såhär på sluttampen.

Men nu, nu ska vi väl ändå kunna tänka att vi är på bättringsvägen. Fast ännu vågar jag inte riktigt ropa hej och tro på det.

För att komma ut och se lite annat än den här lägenheten efter veckan som gått promenerade vi … … efter en härlig sconesfrukost runt hörnet till Senckenbergmuséet där endast Judit hittills har varit.

Sen följde tre underbara timmar med djur från hela världen och dinosaurieskelett …

… och lunch på muséets mindre bra restaurang (med väntat kaos). Men trots det SÅ TREVLIGT. Vi fick några riktigt sköna timmar tillsammans utan sjuksängar och tvätt.

Och första dagen ute i samhället igen tar på krafterna för en två- och ett halvtåring och en höggravid. Jag bjuder på denna som tydligen togs på oss när vi somnade gott tio minuter efter hemkomst.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s