Ett steg närmare

Där står det! Ser ni det? I hörnet. Ett nyligen vitmålat Ikea-skötbord. Det är den allra första av de få prylar som vi ska köpa den här gången. Först sa jag bestämt nej till ett skötbord då jag alltid varit en ”golvmänniska” och ändå alltid hamnat på golvet med barnen. Men, det är väl bara erkänna att vi blir äldre och behöver tänka på våra ryggar. Ja, inte jag främst då, men kanske snarare min långe man.

Så ett skötbord blev det. Men den enklaste sorten och möjligheten att måla det vitt.

Meg går runt och säger ”Bebbens säng”. Och ja, visst kan det likna en säng. Särskilt när hennes storasyster kom på att det kunde vara en våningsäng. Tack och lov hittade jag dem innan de var halvvägs upp för att prova ”våningssängen”. Mina påhittiga flickor som alltid tar saken i egna händer och provar sig fram.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s