Fika på Lea’s

Här sitter fikagänget. Judit längst bort och Tomris till vänster om henne. De två skolades in tillsammans och har funnits vid varandras sida hela tiden. De har aldrig direkt varit bästa vänner, säkert för att de är så otroligt olika. Som natt och dag för att vara helt ärlig, men ändå har de alltid haft varandra som en enorm trygghet.

Idag leker de rätt mycket på förskolan och det är roligt att höra konversationerna i deras lekar. Den ena mer aktiv, nyfiken och påhittig. Den andra mer stillsam, förståndig och eftertänksam. En perfekt mix och kombinationen är ju egentligen ideal! Gissa vem som innehar vilken personlighet 😉.

Meg och Tomris lillebror Teoman är nästan jämngamla. Det skiljer en månad mellan dem. De här är precis som tjejerna, totalt olika vilket också är mer påtagligt i den här ådern. De är som ett gammalt par där Teoman oftast står och funderar på om idén (som förmodligen kommer från Meg) verkligen är så bra samtidigt som han nervöst tittar åt mamma Zehras håll. Meg är redan på väg till målet och skiter blanka fasen i om det är tillåtet. Alltså är det jag i vanlig ordning som nervöst sitter och vrider mitt huvud hela tiden.

Den där tjejen, alltså. Hon var hela tiden halvvägs upp i fönstret i någon klättervänlig anordning på kaféet. Och naturligtvis klurar hon ut hur hon ska göra för att komma upp. Och protesterar högt när hon hindras av mig, varpå alla tittar åt vårt håll, vilket inte bekommer Meg ett dugg, såklart. Så visst, fika i all ära och visst ser det mysigt ut! … innan stormen och kaoset bryter ut!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s