Solig söndag

I veckan bestämde vi att vi skulle boka in oss på bio för att se Paddington 2. Första filmen såg vi tillsammans här hemma och Micke och jag blev lika förtjusta som tjejerna i söta lilla Paddington och hela berättelsen.

Så imorse bar det av, laddade till tänderna. Vi kom i princip direkt från frukostbordet men eftersom vi lovat popcorn fick det naturligtvis bli det och en glass till Micke. Öl såldes det också, en självklarhet för tyskarna men en mycket udda syn för oss i kön.

Tjejerna klarade filmen galant, dvs. att sitta stilla i 1 1/2 timma. Särskilt Meg som har myror i baken för jämnan numera. Det var endast de sista tjugo minuterna som rörelsebehovet uppstod. Men inte värre än att hon stod upp och fortsatte följa filmen med lite mer rörelse i kroppen.

Sen blev det korv till tjejerna och falafel i pita till Micke och mig i en korvmoj rakt över gatan från bion. Med det i magarna hade vi energi till lek på en större lekplats.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s