Enkel lördag med lyxig gastronomisk avslutning

Efter jul och nyår lunkar vi på i vardagen. Utan större ambitioner och planer för dagen. Men nu var det skönt att ta helg efter en första vecka på jobb och förskola.

Eftersom det berömda datumet närmar sig och jag som bäst håller på att ”boa in” mig fick jag iväg Micke och Meg till Ikea på förmiddagen samtidigt som Judit och jag cyklade in till stan för en bokad klipptid till Judit. Efteråt passade vi på att springa några ärenden, de två viktigaste – till Other Stories och Kaufhofs parfymavdelning 😉.

Jo, det är stämmer – jag skickade iväg Micke och Meg till att köpa skötbord på Ikea medan jag själv funderar på viktiga saker som kläder och parfym till mig själv. Smart, smidigt och effektivt, som jag ser det!

Och efter ett nödvändigt bad för barnen dukades det fram en helt gudomlig rätt med lamm, blomkålspure, rödvinssås och ugnsbakade rotfrukter framför mig ikväll. Helt utan krav eller övertalning från min sida om att vilja bli bjuden på middag, men uppskattat och gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s