Sparkcykelpremiär för små fötter

Nu är tiden inne då Meg gör precis som storasyster. Och till det räknas verkligen allt! Länge har hon också fascinerats av Judits sparkcykel och gärna norpat första bästa på förskolan eller en parkerad sådan på stan för att prova. Hon vill ju också vara stor!

På julafton kom tomten med hennes efterlängtade, alldeles egna sparkcykel. Rosa, precis som sin systers. Och den här lilla damen är makalös till att snappa upp och lära sig tekniken på nolltid. Det räckte med en promenad till och från Café Laumer några kvarter från oss för att hon skulle få upp farten, lära sig hålla balansen och styra. Sen gick det undan. Ibland dök hon och då reste hon sig bara upp och fortsatte …, tills hon mycket olyckligt landade mitt i en vattenpöl några meter ifrån vår hus, tack och lov.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s