Juliga sista dagar

Det här är en vecka då vi alla går på högvarv, eller hur! Tack och lov är jag i mycket bättre skick än för bara några veckor sedan då jag lunkade runt och flåsade som en annan gamling. Nu är det andra takter, men jo, visst tänker jag på mig själv och min hälsa och jag försöker att ta saker och ting i den ordning de kommer. Och det som inte hinner bli gjort idag får ske imorgon, eller så får Micke ta resten 😉.

Som klassrepresentant kan man däremot inte välja att vänta en dag eller två. Presenter och blommor ska inhandlas och levereras. Här står vår fina lilla trio som gör Megs dagar på förskolan till en underbar tillvaro.

Pamela, Megs trygghet och favorit, ser ni till höger. Som vi uppskattar henne! Hon ställer upp i vått och torrt och verkligen i sista, sista minuten. Inte konstigt att Meg och faktiskt hela familjen känner trygghet i henne. Senare på dagen tog jag med mig tjejerna till favoritlekplatsen för första gången på länge. Det var härligt att vara ute och känna frisk luft. Och hör och häpna, vi var helt ensamma. Senare på kvällen när man tittar på adventskalendern kan man lätt och väldigt akut känna mysbehovet komma smygande. Det som händer då är att man ser Meg krypa närmre och närmre Judit i soffan för att sakteligen se ena armen sökande dra sig upp mot halsen på Judit. Judit som alltid är helt uppslukad av tv:n verkar inte bry sig utan tillåter oftast att Meg sitter där med armen om halsen på henne. Och rätt som det är blir behovet alldeles för stort och då måste det kramas och mysas med hela ansiktet. Ni kan säkert se vem som är mest resp minst angelägen om en kram. Och såhär ser granen ut nu. Med det slutgiltiga lilla extra – belysningen!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s