Jul i vårt hus!

Åh, ibland undrar man …

På morgonen igår började vi plocka och fixa inför julen. Judit skulle på födelsedagskalas till en kompis på eftermiddagen så det fanns ett litet schema över vad vi ville ha gjort.

När jag flänger runt som bäst, eller rättare sagt, tar en paus på badrummet och borstar tänderna, kommer Meg in i, …, öh, vänta nu, ni reagerade också, eller hur, FÖR SMÅ KLÄDER! Närmare bestämt lillasysters kläder som jag lagt upp på byrån efter att ha gått igenom de små kläderna som varit undanplockade några år.

”Men du sa ju kläderna som ligger framme.” Min man är toppen på alla sätt och verkligen en klippa att räkna med i alla lägen och vi tar självklart ansvar för tjejerna lika mycket. Men ibland, ibland är han helt enkelt bara … en man.

Först blev jag irriterad och sa ”Men har du tittat på hur hon ser ut? Ser du inte att kläderna är för små?” Men sen kunde jag inte hålla mig eftersom Meg såg både rolig och fånig ut i de för små kläderna.

Efter den här lilla incidenten tog det fart. Vi fixade och trixade tills vi körde Judit på kalas runt två-tiden och vi andra tre tog en runda på julmarknaden.

Julgranen kläddes och är halvfärdig. Belysningen är beställd och kommer i dagarna då allt var slutsålt när vi gjorde vår shopping för en vecka sen. Julgransorutinerade som vi är …!

Pepparkakshuset kom upp och ska kompletteras med lite mer glasyr och smarties.

Och så blev det en fin grön krans som fick lite rött i sig här hemma.

Nu börjar det kännas som jul, på riktigt, i vårt hus!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s