Huset besiktigat och klart

Medan huset på Öland fortfarande väntar på besiktning och att det lilla sista ska på plats, står nu årets Warsén-pepparkaksbygge färdigt. Det gick igenom besiktningen när smartiesen kom på plats. Taket och väggarna höll. Det var bara dörrhandtaget som fick backning och behövde justeras.

Nu är vi hemskt spända på om Warséns bygg och snickeri kan kontra med ett hus av denna kaliber. Men med tanke på fjolårets haveri av tak och väggar som rasade ihop efter (…, var det faktiskt bara några dagar?), så känner jag mig väldigt lugn.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s