Snö? I Frankfurt!

Kan ni förstå! Snö, som lägger sig på marken och stannar en hel dag! Otroligt! Det är få dagar, om några alls, som det händer här. Det kan snöa men aldrig att det varar så att barnen får chans att göra snöbollar och leka i snön. Den är säkert borta redan imorgon bitti men nu har vi i alla fall fått känna på kramsnön.

Imorgon ska Meg och jag på födelsedagskalas till Megs förskolekompis och vi behövde köpa en present. Vi behövde också köpa upp oss på lite fler julkalenderpaket. Första stoppet på julmarknaden blev varken det ena eller det andra, det blev detta. Där satt de tillsammans och njöt av rundturen och kunde säkert suttit många rundor efter första.

Vår bil som är svart hade blivit vit när vi kom hem. Inget konstigt i Sverige, men här, här är det faktiskt häpnadsväckande att snön täcker en yta.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s