Våffelsöndag och pepparkaksbak

Det är inte mycket att skriva om de här kurerande dagarna. Vi är hemma och jag stortrivs! Det är härligt att bara vara hemma. Utan måsten, utan tider och utan sjukdomar (med feber). Jag njuter så kolossalt.

Vi började med en lyxig våffelfrukost med sirap, sylt och frukt. Timmarna som följde bestod av att gå igenom barnens garderober, vad är för litet och vad håller fortfarande. Summeringen blev skor! Vi måste köpa vinterskor till båda barnen. Judit växer och Meg kan inte ärva Judits gamla eftersom hon är född på andra sidan halvåret.

På eftermiddagen tog vi en kort runda med bilen för att jag åtminstone skulle få se lite människor. Vi åkte upp till Oberursel och skulle därefter åka och titta på Goethe Turm som tydligen brunnit ner. Men på vägen dit blev vi påkörda, inget allvarligt men sidan på bilen blev uppskrapad ganska ordentligt av en gubbskrutt som hävdade att han inte gjort något fel. Usch, nog om det eftersom jag blir upprörd bara jag tänker på det igen.

När vi kom hem behövde vi muntras upp och satte igång pepparkaksbak med julmusik i bakgrunden. Vi gjorde halva satsen, sen tog allas ork slut och tre av fyra kunde dessutom inte sluta äta degen varpå jag avbröt bakeriet lite lätt uppgiven.

Så där gick den söndagen. Lugn och skön och bra på alla sätt. Ny dag och vecka imorgon. Kalla sådana har jag förstått. Burr! Nu kommer kylan med besked!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s