Hemma – min fristad

Det är fantastiskt skönt att vara hemma, och då menar jag verkligen bara hemma. Jag går ingenstans förutom mellan de olika rummen här hemma. I mysbyxor, stor tröja lånad av Micke och mjuktofflor på fötterna. Jag som aldrig brukar vilja ha något på fötterna tycker det är väldigt skönt de här kalla dagarna och så kanske jag fortfarande är lite rädd för att bli kall och få en förkylning i onödan.

Dagen har varit TOPPEN. Vi har inte gjort NÅGONTING alls! Och jag älskar det. Medan Micke och barnen åkte in till stan för att köpa present till Elena som Judit senare skulle på kalas hos stannade jag hemma och plockade fram julsakerna.

Tiden går fort och vardagarna bara rusar fram, alltså var det lika bra och tjuvstarta idag.

På eftermiddagen lämnade Micke Judit hos Elena och Micke och jag fick plötsligt uppskattade och ovanliga egentimmar med Meg.

Judit var mer än nöjd efter kalaset och bubblade om händelserna lång tid efter att hon kommit hem till oss.

Som efterrätt ikväll åt vi barnvänlig och Juditgjord Tiramisu, som var en av aktiviteterna på kalaset. Barnsligt gott!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s