Fortfarande sängliggande

Ibland kan man tycka bra synd om sig själv, och det gör jag för tillfället. Jag är sällan sjuk, väldigt sällan och tar aldrig några influensasprutor och liknande. När jag nu gjorde det i år, för bara en vecka, sen trillar jag dit som aldrig förr. 

Medan min syster börjar pigga på sig i Sverige och är feberfri idag blir jag bara sämre. Det piper och har sig om andningen och den lilla stackarn i magen får verkligen vara med om skumpiga dagar med min hosta. När febern dessutom fortsätter stiga ringde jag läkaren i förmiddags, i första hand för mer astmamedicin, och fick en tid för allmän koll. 

Det var kanske bra det, för nu har jag både astmamedicin och antibiotika utskrivet. Gravid och sjuk ska man sannerligen inte vara samtidigt. Det är en djungel med alla preparat man får, och inte får ta. Och så lider man som jag av feber, astma och nästäppa. Tre speciella preparat och helst ingenting! 

Men med erfarenheten av alla sjukdomar jag hade med Meg i magen och med tanke på att hon ändå kom ut och fungerar som hon ska (trots allt och till synes), så får jag väl lugna mig med att det inte borde vara någon fara denna gången heller och att vår lilla skatt därinne ska fortsätta må bra ända fram till ”due date”. 

Så här ligger jag i väntan på två barn och Micke som snart kommer hem. Imorgon och på fredag får vi pussla lite med vem som ska hjälpa mig hämta barnen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s