Lördagens stora lilla event 

Det är inte ofta Micke och jag får möjligheten att gå ut själva. När egentligen händer det? Vi har ju av förklarliga skäl alltid barnen, men så tog vi chansen när mamma och Mathilda är här i helgen. 

Inte stort eller särskilt länge, bara en drink och kanske, möjligen en matbit på vägen hem.  

Och tänk så blev det, och precis sådär enkelt som vi hade tänkt. Vi tog först varsin drink med ett efterföljande glas vin till Micke i hotellbaren på hans gamla hotell som han alltid bodde på när han pendlade från Stockholm. Högst upp satt vi med en ganska så fantastiskt överblick över närområdet och stan. 

Sen gick vi vidare till ett pizzaställe på Oderweg som Micke kollat in länge för att prova deras Napolitanska pizzor. Och de var goda!

Stunden på tumanhand med min egen man blev verkligen fantastisk. Vi fick chans att prata om våra ämnen. Prata, diskutera, skratta, och också prata strunt och helt enkelt bara vara vi. Micke och Sofia. Underbart! Ibland kom vi in på barnen och det var såklart jättemysigt att prata om dem, men också jätteskönt att inte för den skull ha de nedanför benen eller klistrade till örat med deras ihärdiga ”Mamma, mamma, mamma … titta på det här, kan du hjälpa mig, säg till mig också mamma …!”

Sen körde vi hem, nöjda och mätta till gänget här hemma som också haft en skön lördagskväll. Nu laddar vi för umgänge och aktiviteter en regnig söndag. Pigga och nypåfyllda med energi efter några väbelbehövliga timmar för oss själva och med varandra. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s