Kladdkakans dag …igår.

Precis som vid kanelbullens dag i oktober missade jag (supermamman) givetvis dagen. För det är så min vän Eleonora alltid väljer att kallar mig. Supermamman som fixar och pysslar och som alltid kommer ihåg. Tycker hon, ja! Det är många gånger, ja, dagligen, som jag fallerar som supermorsa. Det ska gudarna veta. 

Men nog om det, igår var det alltså den berömda kladdkakans dag som jag kanske inte direkt missade men som jag blundade för eftersom jag faktiskt inte orkade ställa mig och baka en kladdkaka på kvällen efter dagens dans och lanternskapande. 

Så det fick bli idag istället, och tänk, då blev det två kladdkakor. Den ena tog jag med mig till Judits grupp idag och överraskade allihopa när de kom tillbaka från sin utedag. Det var väldigt mysigt att sitta ner med hela gruppen och berätta om vår lustiga, lite halvknäppa dag i Sverige. Och så fick barnen tillsammans med Ms Davidson gå igenom hur man säger ”tack” på alla representerade språk i gruppen. Jätteintressant och otroligt roligt att höra! 

Eftersom vi upptäckte punktering på Judits cykel på vägen hemnfick vi åka tunnelbana in till stan och våra ärenden i eftermiddags. Det blev en utflykt bara det.  

Och efter pasta med svamp- och broccolisås var vi tvungna att mumsa på en liten bit som efterrätt. 

Imorgon är det Megs grupp som får smaka på svensk kladdkaka. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s