Busy day …

Idag har det varit aktiviteter från morgon till kväll med tjejerna på olika sätt. 

Först ut var att göra Judit i ordning och se till att hon var på plats inför hennes andra utedag med förskolan. Kallt och ruggigt var det också. Varma kläder på! 

När vi vinkat av Judit fortsatte vi till Megs grupp där dagens aktivitet var att tillverka årets lanterner. Huha, vilket jobb det var att få till en hyfsad snygg lantern med alla tio barn runt omkring oss, skrattandes, gråtandes, lekandes och hjälpandes (hjärtligt men snarare stjälpande).  

Sen cyklade jag hemåt. Handlade på vägen och förberedde eftermiddagens aktivitet – dansskola med tre glada tjejer. Judit, Juna och Meg (som får följa med men inte dansa). Lite nervöst är det såklart att cykla med tre trallande jäntor på Frankfurts trafikerade gator. Men det gick, och vi kom både dit och hem oskadda, nöjda och belåtna. 

På vägen hem lämnade vi av Juna hos sig innan vi fortsatte hem till oss  själva för midddag. Därefter la vi oss i sängen och läste mååånga sagor. 

Nu är jag gudens trött och ska krypa till kojs och drömma om en alldeles vanlig dag imorgon, nästan. För eftersom det var Kladdkakans dag idag lovade jag (halvt) att jag skulle baka en kladdkaka och överraska Judits grupp imorgon och bjuda alla barnen på den när de trötta och mosiga kommer tillbaka till skolan efter utevistelsen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s