Parmesanpanerad kyckling 

Idag har jag bara varit hemma. Plockat, sorterat kläder, planerat middag och tvättat några maskiner tvätt – allt i en lugn, för mig, lagom takt. Jag har trivts med att vara själv utan några som helst träffar. 

Judit lämnades på förskolan tidigt för att gå på utflykt med övriga gruppen. På eftermiddagen hämtade jag tjejerna och kompisen Juna. Sue har en tvådagarsutbildning på flygplatsen så idag och imorgon följer Juna med oss hem. Hon har länge önskat att få äta hos oss. Egentligen hade hon beställt spagetthi Bolognese men jag tänkte att kyckling och potatismos kunde nog också gå hem. Och det gjorde det. Tjejerna tyckte det var jättegott och särskilt hungriga var de efter en hel dag utomhus. 

Judits slutsats om middagen när vi nästan ätit upp var: ”Mamma, det här var en jättegod fisk. Men varför har du inte gjort remouladsås?” 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s