Graf Zeppelin 

Idag vaknade vi till en regnig morgon och vi sov ut till halv nio. Sen började alla vakna på sina håll och i lite olika takt. 

Judit satte sig som oftast vid sin favoritplats – skrivbordet och pysslade. Herregud som hon kan hålla på och som hon älskar det!  

Faktiskt först långt efter lunchtid gav vi oss iväg till Graf Zeppelin för att äta lunch. Tysk lunch med stora portioner på ett av de allra trevligare och välordnade värdshusen. 

På det här stället kan man förvänta sig de typisk tyska rätterna. De har allt från Flammkuchen till Schnitzel och Grüne Soße. I mängder, förstås! 

Till våra barns besvikelse har de dock inte panerad fisk med remouladsås. Det fick bli schnitzel och pommes med förhandling om att vi gör fisk i veckan.   


Nu är familjen Warsén på väg hem till Kalmar igen och Ellen på tåget till Paris. Tiden går så fort. För fort. Så är det med alla besök, vi längtar och väntar. Umgås och njuter och så vips, så är de borta och snopna står vi lite sorgsna kvar. 

Nu laddar vi om för en Nature week utomhus för Judit på förskolan och på torsdag hämtar vi mamma och Mathilda på flygplatsen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s