Warséns har anlänt

Ja, nu är de här. De kom igår eftermiddag men vi blir inte fulltaliga förrän ikväll då syster Ellen kommer med tåget från Paris. 

Tjejerna myser och njuter av att bli ompysslade och uppvaktade av alla. Meg som många gånger kan vara lite skeptisk till människor som hon inte träffat på länge fann sin vän i John omedelbart. Han får (och ska) göra i princip allt åt, för och med henne. I morse satt de och läste Fabian om och om igen (som är favoritboken för Meg och som vi i vår egen familj är ganska trötta på och faktiskt rätt utledsna på vid det här laget). 

Sen lämnade Kicki och jag tjejerna på förskolan och gick hem och åt frukost med pappa och John. Därefter promenerade vi in till stan och tog en lunch på konstmuséet. 

Det är fantastiskt skönt att få egen tid med familjen och faktiskt hinna prata till punkt om olika ämnen när vi är bara vi vuxna. Ikväll är grabbgänget på fotboll och vi tjejer har haft fredagsmys. 

Nu ligger de nerbäddade på varsin sida om mig i sängen i väntan på att Ellen och Kicki ska komma hem från centralstationen. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s