Reformationsdag

Mitt i Halloween-tider fick vi en ”gratis” ledig dag på köpet. Idag är det nämligen röd dag i Tyskland och faktiskt endast idag och i år då det är 500 år sen Martin Luther reformerade kyrkan. 

Den dagen spenderades genom att dela upp familjen. Micke som var ledig igår behövde åka in till kontoret idag och tog med sig Judit. De cyklade iväg kl. 10 och var inte hemma förrän 16.30. Jag undrade förstås nyfiket hur Judit klarade alla de timmar utan att bli uttråkad och störa Micke. Jodå, det hade gått bra … 

Tack och lov hade hon gjort mycket annat också, som att dekorera hela golvet med barbidockor och barbitillbehör, rita och måla och gå rundvandring och säga hej till alla svenska kolleger som också hade valt att jobba några timmar mot Stockholm.  

Meg och jag stannade hemma och plockade lite mellan våra besök som vi har nu i November. Dessutom tyckte jag det var ett utmärkt tillfälle att fokusera på Meg och målet att få henne att gå på toaletten utan blöja. Det gick över förväntan. Bara tre trosor ligger i tvättmaskinen 😉. Jaja, det kommer! Vi måste ju börja nånstans och vi har fortfarande några månader på oss …

Lyxigt värre var det på eftermiddagen att kunna göra sig en cappucino igen efter att vi varit utan Nespresso-maskinen två dagar. Nu är den avkalkad och på topp igen. En mörk chokladbit till kaffet och en Festis och djurkex till Meg och vi njöt som få tillsammans! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s