Mobergs från Öland 

Nu är de här, Niclas och Ella som tog sig ända hit från lilla Karlevi på Öland för att hälsa på oss. Som våra tjejer har väntat och längtat i en hel vecka! Det började pratas redan i måndags om vilken dag de skulle komma och hur långt det var dit. Sen dess har vi räknat ner. 

Ikväll hämtade vi dem på flygplatsen och det kittlade härligt även i min mage när jag plötsligt såg Niclas i folkvimlet vid upphämtningsplatsen. Bredvid honom stod Ella och allt blev så surrealistiskt på något vis. Att se dem här, i Frankfurt och höra svenska igen. Nu ser vi fram emot en helg tillsammans. 

Hem for vi i den här, alla sex. Och förklaringen till det, det tar vi en annan gång. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s