Juna time

Idag har vi bytt tjänstet, Sue och jag. Eftersom jag hade en tid för det stora ultraljudet, i princip mitt under Judits simskola idag tog Sue bägge tjejerna tillbaka till förskolan. 

När hon senare i eftermiddags hade ett första möte med sin barnmorska hämtade jag tjejtrion och gick till Westendplatz. Och tänk, vi kom aldrig ens till lekplatsen eftersom tjejerna hade så kul med att plocka kastanjer, leka tafatt och kurragömma att de två timmar som vi var där gick i rasande fart. 

Så hur var då det med lilltjejen i magen? Jo tack, bra! Hon låg för en gångs skull stilla och undersökningen då allt (kroppsdelar och dess funktioner) granskas gick väldigt bra. Läkaren var mycket nöjd med resultatet och att hon slapp fightas med barnet i magen för att se allt hon ville se. 

Jag är mycket imponerad över hur noggranna de är här och hur väl de visar och berättar för oss föräldrar om allt de tittar på. Nu börjar vi bli mycket spända och nyfikna på vem hon är, den här fantastiska lillasystern som ”tar sig fram dit hon vill”. En riktig liten kämpe redan nu! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s