Nästa olycka och sjukhus

Jag har väntat, det ska jag ärligt erkänna. Men det tog nästan ett helt år innan det första samtalet kom angående Meg. Precis när jag lämnat barnens farmor på flygplatsen i Köln ringde Pamela och jag frös liksom till is på en sekund när jag såg hennes namn på displayen. 

Mycket riktigt: ”Hi Sofia, Meg just had an accident and I think you’d better come and pick her up so that a doctor can take a look at her eye.” 

Ögat? Igen? Hur illa är det, vad hände och hur ser det ut? Jag hade tjugo frågor och jag kände hur jag blev knäsvag av att inte kunna vara på plats på fem minuter eftersom jag befann mig snarare en och en halv timma därifrån. Minuten efter ringde jag halvt gråtandes till Micke och förklarade situationen, som i princip släppte allt på sekunden och var redan i hissen ner från jobbet när jag berättat allt. 

Sen gick det fort …(hem )😉! I stan mötte jag Micke och Meg som varit barnläkaren och sedan spenderades eftermiddagens timmar på Bürger hostpitals akutmottagning för att sy jacket i ögonbrynet (som sen inte alls syddes utan limmades och tejpades.)

Nu ligger jag med två sovandes tjejer på var sida om mig. Meg är okey, helt sig själv och det var verkligen bara ögonbrynet som fick sig en smäll, eller ja, ett jack. Min lilla donna skulle nämligen hjälpa Pamela att städa undan alla leksaker innan eftermiddagens sovstund och klättrade därför upp på en stol för att ställa något på en hylla. Men så slant hon och föll illa på hyllan under. 

Dessa tjejer …,vi får i alla fall veta att vi lever och nu vet vi både hur Uniklinik och Bürger hostpital ser ut och mottager oss … (för framtida besök i februari, så att säga). Alltid för det nåt gott med sig! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s