Pappa Micke blir ett år äldre

12 oktober och världens pappa, vår pappa, fyller år. Det började såklart med frukost på sängen, sång och presenter. 

Barnen var spända och förväntansfulla. Judit önskade Ja, må han leva som sång och Meg ville naturligtvis sjunga Happy birthday. Därför fick pappa Micke njuta av tonerna till två sånger och det var inte illa för kören att klara av strax efter sju på morgonen. Det kan jag sannerligen tala om. 

Meg, den lilla filuren, tyckte att pappa Micke tog lång tid på sig att öppna presenterna och hann bli så hungrig att hon norpade både smörgås och födelsedagsbulle för födelsedagsbarnet. 

Sen bar det av till förskolan för Meg och mig medan Judit och farmor Eva stannade kvar hemma och förberedde sig för Judits simskola. 

I dagarna två har Eva och jag hunnit med att göra stan, nåja, i presentväg till Micke, men två mycket goda och trevliga luncher har vi också tagit oss tid till. Idag blev det flammkuchen med lax och spenat och ett glas vitt vin i solen. Inte illa! 

Ikväll fortsatte vi firandet med middag och tårta, hm …dock inte hembakad tårta. Valet föll på en tårta med röda vinbär, marängtäcke och knaprig mandelbotten. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s