Farmor är här

Japp, nu är hon här! Igår hämtade jag henne på Kölns flygplats. Pamela tog barnen från förskolan och hem så att de slapp sitta i bilen fram och tillbaka närmare 4 timmar. Efter den planeringen fick jag plötsligt ganska fina timmar ensam, först helt ensam och sen med farmor Eva tillbaka till Frankfurt. 

Det tar sin lilla tid till Köln, särskilt med vägarbete och mycket trafik, men eftersom vi inte var i tidsnöd är det ingen fara att åka till Köln. Priset på flygbiljett är bra mycket billigare, men det är klart, nu ska Eva vara hos oss en vecka, man flyger inte till Köln för en weekend. 

Eftersom jag var både lite trött i ögonen efter ösregn på vägen till Köln och framförallt glad över att kommit fram utan några omvägar … kikade jag in snabbt på McD för en välbehövd kaffe och donut.  

På förmiddagen igår började Judit på simskola, en intensivkurs under höstlovets två veckor. Kursen pågår en timma varje dag under åtta dagar (tisdagar ledigt) så nu vet vi vad vi ska göra sju återstående morgnar framöver. Mer om det senare veckan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s