Varför blir det alltid så?

”Gå och titta på lite sköna kläder till dig själv, nu när har tid”, sa Micke innan han åkte till Sverige. Och just denna mening efter att jag tydligen sagt (möjligen läs; klagat) över att det börjar strama och trycka om mina vanliga byxor. 

Så när jag hade lännat tjejerna på förskolan igår styrde jag stegen ner mot gallerian nära oss, Skyline Plaza. Att ta mig in till stan var inte att tänka på. Inte för inhandling av tråkiga ”måste-kläder”. Bara att komma förbi mässan och den pågående bilmässan var ju ett hinder i sig, förutom engagemanget. 

Men väl därinne kom jag igång. Efter några timmar, och dessutom med en god sittandes lunch med mig själv, kom jag ut med ett gäng påsar i bägge händerna.  

Så här såg det ut när jag kom hem och beundrade mina inköp. Kläder i massor, men inte till mig själv utan – till barnen! Varför blir det alltid så? Inte ett enda plagg till mig själv! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s