Playdate för hela familjen

Igår eftermiddag var vi bjudna till två gamla förskolekompisar till Judit och Meg. Heleini är ett år äldre än Judit och gick i hennes grupp förra året och Raffaela, Heleinis syster är ett år äldre än Meg och gick därmed i Megs grupp fram till sommaren i år. Familjen flyttade redan för ett helt år sedan ut till Kronberg utanför Frankfurt (och pendlade alltså in till stan varje dag för att lämna och hämta tjejerna) där nu tjejerna har börjat i en ny (internationell) skola. 

Heleini och Judit lekte mycket tillsammans förra året då de två tillsammans med ett gäng andra tjejer (också året äldre än Judit) var som ett litet eget gäng i den stora gruppen. Nu har alla de här äldre tjejerna antingen flyttat, som Heleini eller börjat i femårsgruppen en våning upp på förskolan. 

Igår blev det nostalgi för alla fyra när de fick chansen att leka tillsammans en hel eftermiddag. De lekte och lekte och lekte och när vi satte oss i bilen kom tårarna på Judit eftersom hon inte ville att det ”roliga” skulle ta slut. 

Men eftersom Micke och jag hade lika trevligt med Heleinis och Raffaelas föräldrar, och tjejernas solstråle till lillebror (7 mån), bestämde vi middag hos oss om två helger. Då ses vi igen och det ska bli himla roligt att träffa den här mysiga holländsk-italienska familjen igen. 

Någon bild från eftermiddagen får ni återigen inte då det inte lämpade sig i den nya bekanskapen att hova fram mobilen.   

Däremot kan ni få en mer illa tagen bild från gårdagens frukostbord som gick i amerikanskt tema, bagels med cream cheese och sylt, och äggröra. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s