När ska man berätta, på avstånd dessutom?  

I helgen blev det i alla fall uppenbart. I den kjolen kunde jag inte längre gömma den, magen och den tredje lilla tjejen vi väntar. 

Jag har väntat länge med att berätta den här gången, men eftersom jag nu börjat få frågor rakt ut om min plötsligt putande mage, inser jag att det är dags att börja berätta för er som inte vet och som jag av förklarliga skäl inte träffar så ofta.  Och hur gör man egentligen det bäst när man befinner sig så långt ifrån vänner i Sverige och för den delen från vänner som är utspridda i olika delar av världen? 

Men, såhär får det bli, med ett inlägg och bild på instagram. Min käre mans bild på oss i lördags innan bröllopet gjorde ju att ni började undra, såklart. Allt var ju ganska talande på den bilden …! ”Oj då, det är nog ingen som missar det här nu, Fia” sa min, inte så finkänslige, man när han lagt ut bilden. Hm …, nu blev det liksom lite bråttom att förklara, tyckte jag.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s