Dansskola och ”husman”

Idag har vi haft en bra dag, en positiv dag med en rejäl laddning av härlig, ny energi för ännu ett år här i Frankfurt. Det behövde vi efter en något skakig början och efter en intensiv helg i Sverige. Nu börjar läsåret på riktigt och vi kan se fram emot hösten. 

Och för oss, i synnerhet Judit, kunde det inte börja bättre än med en första lektion på dansskola efter förskolan och med våra svensk-italienska vänner, Eleonora och Elena, som följde med. 

Judit och Elena fann varandra, igen, kan man säga. Tidigare har alltid Elenas storasyster funnits med och då har det mer varit Judit och Domitilla som har hängt ihop. Men eftersom Domi nu har börjat i femårsgruppen en våning upp på förskolan var det bara Elena som kunde följa med på dansskolan idag. Det visade bli en riktigt fin eftermiddag med lek och bus på en närliggande lekplats efter dansen. 

Och som avslutning på dagen gjorde vi potatismos, stekte köttbullar och njöt av farmor Evas nykokta lingonsylt som vi fick med oss från Sverige. Mmm, så gott det blev!  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s