Alessa’s birthday party 

Oj, vilken varm dag det har varit idag. Över 30 grader och när vi klev in på Alessas innergård i området där de bor stod luften helt stilla. Jag ljuger förmodligen inte om jag säger att det var 35 grader.   

Men vilket party det blev, helt otroligt. Alessa är familjens enda barn, enormt uppskattad såklart och Alessa själv är den mysigaste och trevligaste lilla sexåring man kan tänka sig. Alltid så artig och väluppfostrad. Jag häpnar varje gång vi ses. 

Och på partyt fanns såklart allt. Hoppborg, barnpool, lekmöjligheter och en överraskande clown (till Megs stora stora missnöje …  ni som vet). 

Alla 20-25 barnen ? fick varsitt konstverk format av ballonger. Ovan ser ni Judit till vänster och  Juna till höger. 

Det var riktigt roligt även för mig som fick chans att prata med föräldrar som av olika anledningar inte längre är kvar i Judits grupp. Och huh, som vi saknar alla. Men det var jätteroligt att träffa alla igen. 

Alessa har alltid varit en nära och kär vän till Judit och mitt hjärta smälte när jag såg värmen i Judits ögon. Hon saknar sin Alessa enormt mycket. Som tur är råkar Alessas mamma avguda mina två tjejer och kunde inte riktigt förlika sig med att vi var tvungna att gå efter några timmars uttröttande lek. Därför kom hon utspringande efter oss på trottoaren och kastade sig om halsen på de båda tjejerna. Och så bestämdes det att hon och Alessa minsann ska åka tvärs äver hela stan, bort till oss, och hämta Judit för en play date. Meg som i ögonblicket var halvt chockad av alla spanska pussar och kramar blev  lika till sig hon och sträckte sig upp för att pussa Alessas mamma tillbaka på munnen. Och igen. Och igen.Vilken matchning det blev mellan denna MYCKET generösa och godhjärtade spanjorska och min mörka lilla Meg. Det såg riktigt roligt ut bakifrån och inte helt fel, liksom. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s