Sinntal

Frukosten tog vi nästan på stående fot idag, åtminstone Micke och jag. Barnen satt på sina stolar (efter att Meg, vår allas lilla trotsis, hade legat platt på mage gråtandes (över något) som vi inte förstod) när vi andra klev över och runt henne). Att vi bestämde oss för att äta lite enkelt i köket var egentligen inte för att vi var stressade över att behöva komma iväg en viss tid men vi hade heller inte tid att sitta någon längre stund i vardagsrummet. 

Framåt lunch och en timmes bilfärd nordost från Frankfurt parkerade vi i Sinntal och förskolans lanthus som var vårt mål för dagen. Hit bjuds alla familjer in, nya som gamla, för att lära känna varandra inför ett nytt läsår. Vi var här förra året också och det var precis lika varmt och soligt idag som sist vi var här.

Tjejerna hade väldigt roligt och både klänningar och shorts åkte av så fort de upptäckte årets nyhet i trägården – vattenlek med kanaler och gångar med en sorts vattenslang som satte fart på vattnet i kanalerna. Och så byggdes det sandslott och andra konstverk i sanden. Urkul och jätteblött såklart. 

Nu njuter Micke och jag av en skön stund ute på balkongen. Denna underbara värme som liksom luktar utomlands. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s