Vitaminchock

Det verkar inte bättre än att jag också drar på mig en förkylning. De tre andra har kommit hem med rinnande näsor och rossliga halsar, så det är ju mest rimligt att jag också borde åka på det. För att möjligen lindra det lite och för att jag blev extremt sugen på frukt i morse beställde Sue och jag in varsin vitaminjuice med apelsin, morot, äpple och ingefära. Och naturligtvis en kaffe också då jag verkligen behövde en efter denna morgonen. 

Ibland bara blir det så, att morgnarna inte går din väg. Allt hände som inte borde hända. Meg kissar på golvet (vi har så smått börjat pottträna henne), jag spiller mjölk på mattan, Judit tar på sig fel kläder (missförstår mig, men ändå …), Meg vill först inte gå in i duschen efter kisseriet för att sen vägra gå ut (alltså illskrik). Som sista fina lilla krona på verket tappar jag vårt vita dubbellakan som jag i sista minuten ville skaka av ute på balkongen innan jag tänkte sätta på en maskin tvätt. Det hamnar urtjusigt över HELA trädet på framsidan, så att alla som går förbi på trottoaren kunde se konstverket. De tänkte väl att det bodde några riktiga bohemer där. Grannen under oss som jag (med barnen i varsin hand) var tvungen att plinga på var inte hemma. Uppe igen för att leta fram en lång pinne, som inte hjälpte mig ett dugg uppifrån. Slutligen får jag ner lakanet nerifrån. Judit och Meg hoppade lika högt som jag i hopp och hjälp om att det skulle trilla ner. 

Men åh, vilken morgon! Jag var helt slut när jag lämnade barnen. Alla fick sig dock ett gott skratt när vi berättade om äventyret på förskolan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s