Tystnaden?

Joho, tack, tystnaden här på bloggen kan jag nu upplysa er om beror på regnet förra veckan. Det där regnet, ni vet, som jag önskade och var så glad över. Jag skulle gärna vilja kunna backa bandet och ta tillbaka vad jag sa, för just det där regnet hade den lilla förnämligheten att leta sig in i fickan på min regnkacka där naturligtvis min telefon låg. Sen kan ni ju själva räkna ut hur den mådde. Ganska så märkligt kan man säga. Därför har den legat i en rispåse sen i fredags kväll och idag har jag äntligen fått i ordning Mickes gamla telefon som jag får använda tills …, öh, … tills vidare. 

I övrigt är allt bra här hemma. Tjejerna går gladerligen till förskolan om morgnarna och i morse till och med sprang Meg bort till sin grupp efter att vi hade lämnat Judit. Det är lättnadens suck jag drar så länge de mår bra och trivs så bra. 

I helgen fortsatte det att ösa ner och faktiskt, trots den lilla telefonfadäsen, tyckte vi alla fyra att det var väldigt mysigt. Vi umgicks, lekte, lagade mat och hade både fredagsmys och lördagsmys. Judit fortsätter tjata om Let’s dance och frågar varje fredag om det börjar ”den här helgen, mamma?”. Så mormor, när börjar det egentligen? Så värst mycket tv-tittande blir det förstås inte på själva programmet, jag förstår att det mest är själva grejen att få mysa framför tv:n. Det har blivit hennes fredagsmyskänsla.   

I söndags var det betydligt bättre väder vilket gjorde att vi packade in oss i bilen och körde ut till Opel zoo. Ett fantastiskt fint zoo med otrolig miljö (kuperat och lummigt) och med en helt enastående utsikt över Frankfurt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s