Äntligen regn!

Det är inte ofta man får säga det högt. Men idag, ja, faktiskt redan igår, tyckte jag att det skulle bli skönt med väderprognosens utlovade regn. Kan ni förstå! 

Och det var SÅ mysigt att få sitta i köket med ösregnets smattrande mot rutan och äta frukost med barnen. Sen klädde vi oss i regnmundering alla tre och cyklade iväg till förmiddagens tandläkarbesök. Det gick strålande tills en av oss vägrade öppna munnen. Gissa vem! 

Därefter cyklade vi vidare några få meter till förskolan. Där lämnade jag tjejerna för utomhuslek, jajemensan – i ösregn! Stackarna …, tyckte jag och cyklade vidare för egna ärenden.  

Några timmar senare hämtade jag två mycket glada barn varav en som var enormt stolt över sina fina inbakade flätor. 

Jag får nog anställa miss D som första ”flätare” på morgnarna, just inbakade flätor är något jag inte kan, åtminstone är jag riktigt dåligt på det. 

Och eftersom det fortsatte att ÖSA ner föreslog jag att vi skulle höja mysfaktorn med bakverk från favoritbageriet. Sagt och gjort …

Jaha, vad ska man säga …, gott? Öh, njae, en äppelkakevariant med ostkräm (chessecake-likt) och en chokladbotten med hallontäcke, också den innehållande cheesecakemousse. Detta färskostdille? Men vi åt, såklart! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s