Bakad potatis a la Ellen Warsén 

Det är inte varje dag man har möjlighet att göra reklam för sina nära och kära, men idag har jag verkligen en anledning. 

Min yngsta syster Ellen tog studenten i juni och som examensarbete på det mediaprogram hon gick valde hon att göra en kokbok. Allt är såklart lagat, skrivet, fotograferat och också formgivet av henne. Man blir ju stolt som bara den över att hålla en så fin bok i sin hand, och som idag ta fram den för att inspireras av ett av recepten. 

Som många andra saknar man ofta både energi och fantasi där man står på sena eftermiddagen och funderar på dagens middag. Så idag blev det en riktig klassiker. Bakad potatis med kyckling- och curryröra och en skagenröra! Tjejerna åt som hästar, Judit älskade curryröran (notera; man slutar aldrig att förvånas som förälder). 

Vi alla åt. Tänk så enkelt gott det kan vara. Meg åt liksom upp skalen också. Och vet ni, det är det nyttigaste på hela potatisen, berättade min läkare till värdpappa under mitt år i Philadelphia. Därför drar jag mig inte heller för att äta det. (Om det sen är sant återstår att ta reda på 😉). 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s