Lördag i stan

Efter härliga sommarveckor i Sverige och framförallt Öland med den underbara natur och miljö som ön innebär valde vi idag att vara stadsmänniskor på riktigt och uppleva storstadspulsen när vi nu faktiskt är tillbaka i asfaltsmiljö. Och tur är att vi  trots Öland och svensk natur också älskar storstaden. Fortfarande. Med barn och alla faror som lurar. Där är vi lika, Micke och jag. Men så har vi ju faktiskt fått det bästa av två världar! 

Men med barn får man kompromissa, och det ordet vet Judit vad det innebär vid det här laget. Lite mamma och pappa-butiker i stan först och sen barnaktiviteter! Och precis så blev det. Inte mycket gnäll i butikerna blev det heller (ja, inte gnäll, men möjligen lite bus under klädställningarna där man kunde gömma sig för folk, babblar-titt och lego-titt på telefonen i en trappa på Scotch&soda och skoprovning …av typ alla skor i butiken av who? jo, Meg!) och när ett par några år yngre än oss och utan egna barn (helt klart) går förbi tjejerna i trappan och säger till varandra med hundögon ”so süß”, då fick jag bita mig i tungan och le istället för att säga ”ni skulle bara veta …, akta er!”   

När det äntligen blev dags för Opernspiele var de laddade till tusen. Och vi hade verkligen jättetrevligt alla fyra. Nedan ser ni konstverket från pysselhörnan. Fantastiskt! 

Glasspaus strax innan det skyfall som alla var helt ovetandes om just de här sekunderna. Jösses som det regnade … för att en halvtimma senare vara strålande sol igen. Frankfurtvädret …! Märkligt att jag inte i stunden noterade snyggingen som min man uppenbarligen flörtade med …😉. 

Någon har fått smak på chips, flott och salt,  mums!!! Och päsa som en annan padda i soffan är hon också bra på samtidigt som hon håller skålen STENHÅRT. Gud nåde den som rör ”Meijh” 

Paddan som sen somnade rullandes och stökandes in i det sista för att inte somna …men till slut … just i den här sovställningen. Kan ni förstå? Hur är det ens möjligt?

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s