Tillbakablickar

Nu är vi tillbaka i Frankfurt efter jättesköna veckor i Sverige. Vi har jobbat hårt med huset för att få det klart och jag har ibland haft lite dåligt samvete för barnen. Men när jag tittar tillbaka på bilder så ser jag att vi faktiskt har hunnit med en hel del förutom husbygge. Och jag tror inte att det har gått någon nöd på tjejerna då jag tänker på alla möten, tillfällen och träffar med mor- och faräldrar och gamla vänner. 

Ett mycket kärt återseende för Judit. Här sitter de, bästa kompisarna från Stockholmstiden. Maj som är lika gammal betyder jättemycket. De hade inte sett varandra på över ett år när vi blev bjudna till deras sommarställe i Tveta på Öland. Mina tårar rullar nästan nerför kinderna när jag tänker på hur glada båda två blev över att äntligen se varandra igen. 

Trion beundrar utsikten från Borgholms slottsruin där vi gick en guidad tur. 

Judit och Meg i blåbärsskogenbara några  hundra meter från vårt sommarhus. Snacka om att vi är lyckligt lottade!

En av Megs alla hundra ”Jau jau” som hon träffade i somras. Några mer ilska än andra. Men just den här på Astrid Lindgrens värld visade sig vara precis så kelen och tam som passade vår hårdhänta Meg.  

Kusinernas lekstuga flyttas ÄNTLIGEN till oss i Stora rör. Lycka!!!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s