Halv tre-kaffet

Nu är ordningen återställd, nästan. Det blev en halv fyra-kaffe för mig, men lunchen blev förskjuten så det hela BLEV faktiskt i sin ordning. 

Precis som vanligt bänkade vi oss framför en fika efter att Meg hade sovit. Oftast har Judit haft ”egentid” med paddan och jag med min vad den innebär för dagen. Idag betydde den telefonsamtal. Enda stunden man garanterat kan få prata ostört och kan koncentrera sig på samtalet. 

För att sedan få liv i lillskruttan behövs en sockrig fika. Idag blev det muffins för mig och glass för barnen. I all sin enkelhet och många gånger o-charmiga stund (eftersom det ofta spills ut saft och mjölk, eller vad det nu är vi dricker, tappas glass och chokladiga kaksmulor, smågnabbas om att den ena har fått en större bit än den andra och ja, ni förstår) så älskar vi den. Alla tre. Idag blev det en sån där fullträff till stund (kors i taket) då vi satt länge och mumsade på våra godsaker och pratade med varandra. Ja, faktiskt med varandra. Bara det!

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s