Sista timmarna

På morgonen hade jag ett tidigt ärende och åt därför frukost själv nere i frukostsalongen. 

Hotellfrukost själv, med gott om tid att faktiskt hinna se vad som erbjuds och njuta av kaffet! Det är inte varje dag man sitter såhär lugnt. Utan varken man eller barn. Så. Himla. Lyxigt!

När jag var tillbaka åkte Micke till jobbet och barnen och jag checkade ut och gick våra, hm …, 50 meter hem. Det åskade och regnade hela natten så det var frisk och inandningsbar luft på morgonen. Men nu är det som det brukar – VARMT och omöjligt att vistas ute.  

”Semesterlivet” fortsätter eftersom vi måste äta ute och inte kan använda vattnet. Idag hamnade vi på en köttrestaurang … som vi inte går tillbaka till. Servicen var utmärkt men utbudet dåligt, om man inte önskar äta kött, såklart. Maten som kom in var under all kritik. Köpta fiskpinnar och pommes till barnen och en ceasarsallad utan kyckling (och ville man ha det, så hade de inte det , istället erbjöds man kalkonskivor, som jag tackade nej till). Salladen var dessutom DRÄNKT i såsen så hade jag tur kunde jag skymta några få salladsblad under bädden av svampiga krutonger. Ja, ni förstår ju! Inte mycket till smakupplevelse. Men äta bör man, annars dör man. Så vi åt, och ”hjälpte” barnen med deras pommes.  

Nu har vi provianterat för nattens bilkörning och när Meg har sovit cyklar vi ut och äter glass på Brixia, ett nyöppnat kafé inåt stan. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s