Semesterkänsla på hotell

Nu är det varmt igen. Riktigt varmt. 

Vi håller oss inne om dagarna, det är liksom så varmt att jag tycker det är svårt att hålla fokus på barnen när vi är ute. Jag vill helst bara sitta ner, i skuggan. Och det märks att tjejerna påverkas av värmen också. Så för oss gör det inte så mycket att vi behöver vara inne. Vi packar och förbereder inför bilresan natten mellan fredag och lördag.  

När Meg sover passar jag på att sitta ner i behaglig skugga på balkongen och njuta av mina fina små älsklingar som jag kommer att sakna så mycket. De kommer såklart inte att klara vår vistelse i Sverige, vi har försökt pussla och få hit vattningshjälp, men ack, så kom det en renovering i vägen (av lägenheten ovanför som påverkar vår lägenhet också till viss del) och byte av rör i vårt eget badrum som gör att vi måste stänga rum och plasta in. Puh!!! Men kanske några växter mirakulöst nog klarar sig. Vi får se, annars planterar jag om i augusti. 

När man minst anar det och står redo att laga mat upptäckte jag irriterande nog att vattnet blivit brunt när de arbetade i lägenheterna över och under oss. Och när man varken kan laga mat, duscha, köra tvättmaskin, tvätta händerna (med två hemmavarande barn, dessutom) tröt tålamodet och jag föreslog för ägarinnan (av huset) att vi skulle lösa situationen med hotellrum de nätter vi fortfarande är här. 

Sagt och gjort. Här sitter hela familjen och äter middag, ute på Westendplatz. Hotellet som vi bor på ligger lägligt två hus bort från vårt eget vilket är väldigt praktiskt. På hotellet sover vi, duschar och äter frukost och går sen några meter hem och spenderar dagen (nästan som vanligt)hemma. Men det är en märklig känsla att ligga i en säng bara några meter från sin egen. Semesterkänsla? Ja, till och med. En bra, oväntad start på semestern kan vi konstatera.  

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s