Lilys födelsedagskalas

Med regn hela dagen gjorde vi inte många knop förrän det var dags att ge sig iväg till Lilys kalas. Lily är Judits kompis på förskolan och just idag fyllde hon fyra år. Det var dock en mindre rolig dag att ha utomhuskalas på eftersom regnet envisades  med att strila ner hela eftermiddagen. Nu tror jag i och för sig att det var mest de vuxna som mådde dåligt över blöta och nerkylda barn än barnen själva. 

Judit valde stolt ett Frostkort som hon själv skrev sitt och Junas namn på. Juna ansvarade för själva presenten. Jag har nog få gånger sett en mer exalterad tjej än Lily över att fylla år. Varenda present hon öppnade blev hon så glad över att man kunde tro det var självaste tomten som låg i paketet. 

Den här lilla tjejen slutar i Judits grupp i sommar så idag var troligtvis sista gången vi träffade henne. Inom två veckor flyttar hon och familjen till Ecuador. Det är bara att vänja sig, folk flyttar otroligt mycket mer än vad man är van vid hemma. Så fort man lär känna några nya människor flyttar och försvinner de högst troligt inom en 2-årsperiod. 

Som en kompensation av att några alltid försvinner träffar man ofta nya människor, vilket vi gjorde idag. En italiensk-belgisk familj vars två döttrar går i Judits respektive Megs grupp, men som vi direkt aldrig har pratat mer med och riktigt lärt känna. Vi sa att vi ska försöka ses snart och hålla kontakten eftersom de flyttat utanför Frankfurt när de fick sin lilla trea, en urgullig liten tre månaders-pojke. 

Nu glass och Ernst! Japp, ni hörde rätt. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s