Kitchen towel och nagellack

Det förstnämda var precis vad jag köpte på skolan för tjugo minuter sen. 

Just nu dricker jag min första kopp kaffe hemma efter lämning. Och så mumsar jag på knäckebröd och äggröra som en andra frukost. Man hinner ju bli hungrig igen på förmiddagen när man äter frukost med barnen ca 7 på morgonen.  

Jag blev väldigt glatt överraskad över att mötas av en trevlig försäljning på skolan i morse. Där såldes kökshanddukar, förkläden och gympapåsar med barnens tryckta alster på. Jag valde en handduk som alltid får hänga framme. Hittar ni tjejernas teckningar och namn under? Nej, jag är övertygad om att Meg inte har ritat sitt motiv själv. Snarare en bild av henne som Pamela eller Sonya har ritat.  

När jag sedan lämnade Judits grupp var de fullt koncentrerade på att måla naglarna. (Med ett soja-nagellack som lätt tvättas bort med vatten.) Oj, så glada och entusiastiska de var! I princip alla barnen. Även killarna, vilka var särskilt förtjusta över att få naglarna målade. Tänk vilken lycka för små 4- och 5-åriga pojkar! Någon gång i livet måste de ju också få prova. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s