Frukost nr 2

Så var det Judits tur att äta gemensam frukost med kompisarna i morse. 

Smörgåsrånen, som hon hade med sig hemifrån tillsammans med ost och osthyvel, blev uppätna allihop. Varenda ett slukades i hög takt och Judit berättade att miss Davidson fick vara med dela ut lika många till varje barn i slutet, ”…utom jag, jag fick bara ett då, för vi kan ju köpa fler i Sverige”, fortsatte Judit. Och vem kan motstå de löjligt enkla men ack så goda smörgåsrånen som vi har i Sverige? Hur det gick med osthyveln och osten? Det vet jag faktiskt inte. Judit hävdar att alla provade att hyvla ost, men något säger mig att sanningen nog är en annan. 

Förresten, pysst, ser ni den mörkhåriga pojken snett mittemot Judit, han som tittar rakt in i kameran? Där han ni honom, charmtrollet och italienaren som Judit fnissar om och åt så fort han kommer på tal. Och visst är han söt! Och sååå snäll, artig och … charmig, förstås! 

Eftersom Micke var i Stockholm två dagar i början av veckan fick han uppdrag att köpa några råvaror som vi saknar här nere. Det blev Ballerina (för nej, Ikeas copior duger inte!), Fazers fullkornsbröd, smörgåsrån och en påse smågodis (som dock ej var beställd men som kom med frakten ändå). 

I eftermiddags fikade vi här hemma med det medhavda mellanmålet som jag egentligen hade förberett för lekplatshäng, men eftersom det plötsligt började regna, för att till slut ÖSA ner, fick vi bäst vi kunde ta oss hem och smaska på smörgåsar och kakor i köket istället. Och gott var det! Supergott! 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s