Farewell familjen Kvist

Efter tre år i Kronberg utan Frankfurt flyttar de nu hem. Flyttlasset har redan gått och familjen bor de sista dagarna i en lägenhet här i innestan. På lördag bilar de upp till Sverige. 

Det är väldigt tråkigt att de måste flytta hem nu när vi börjat umgås mer flitigt. Marie och jag har setts i princip en gång i veckan under senare delen av våren. Mycket tack vare lilla Vega, som föddes tidigare i våras och som är helt oemotståndlig. 

Vega fick en liten present av oss och Judit hade ritat ett kort och skrivit hennes och Megs namn på. Vi får hoppas att lilla Vega uppskattar speldosan lika mycket som våra tjejer har gjort. Den där lilla trudelutten som den spelar är magisk för barnen.  

Här ser ni svenskgänget exklusive lilla Vega som låg kvar i vagnen. Otto, Albert (Abbe), Meg och Judit. Vi hoppas på återträff i Stockholm framöver. 

Nu är ordningen återställd. Avkoppling på balkongen med ett glas kallt (!) vitt vin, särskilt gott och svalkande var det efter denna VARMA dag. (Judit tog bilden vilket förklarar min något överförfriskande look.)

Är ni med? Någon sa att det var uppmätt till 37 grader idag. Och ja, alla jalusier är nerdragna och vi håller alla fönster och dörrar stängda. Jag har svettats bara jag har tagit några steg idag. Imorgon är det midsommarafton och tänk om man kunde få ”lagom” temperatur i år för omväxlingens skull. Det behöver inte vara 10 grader och regn, men inte heller 35 grader och sol. 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s